Susu Anak

Hai mommy nak tanya . Anak saya da 2 tahun 6 bulan . Sebelum ni dia memang minum susu formula similac.sejak 4 hari ni dia taknak susu langsung . Saya tak tahulaa smaa ada dia nak stop minum susu atau sebab dia tengah batuk selesema tapi sebelum ni pun dia minum je kalau demam tadi saya try buat susu dia yg biasa saya tambah milo sikit bagi colour coklat sbb kalau dia nampak susu dia , dia tolak tapi dia minum pulak yang saya buat tadi. Musykil . Ada tak mommy macam saya ni?

2 Balas

Sy pun ank dh bosan susu putih..sy tukar ke susu coklat...lbih kurg umur 2y+ jgk sy tukar ke susu coklat..

dah try tengok tonsil anak tak? mungkin ada jangkitan