Scan Baby pregnancy 8 week

Hai mommy-mommy semua... Saya nak tanya,kalau kita scan pada usia kandungan 8 week, rasa-rasanya dah boleh nampak ke dengupan jantung baby...?? terima kasih ??

12 Balas

Sy scan masa 6w6d da nmpak da... Jgn risau kalau x nmpk lg, tgu lg 2mgu.. Normal ada yg da nmpk awal ada yg lmbt skit 😁

sepatutnya dah boleh nampak. tapi kalau tak nampak lagi boleh tunggu 2 minggu lagi. kadang ada yang lambat sikit.

Saya pun 8wks blom dgr degupan jantung lg..cuma nmpk kantung. Doc suh dtg lg lepas 2 mggu

Yes..sudah boleh nampak.. saya baru scan baby usia kandungan 8 minggu 4 hari

Sys scan mase 7w 5 days dah boleh nampak and dengar heartbeat dia😊♥️

Sy scan mase 7w.. Mase tue dah nmpak.. #firstbaby

5y ago

Scan ultrasound ke atau yg masuk at bawah?

sy 7 mggu lbh dh nampak

Sy scan masa 8w.. Dah nmpak dah..

Saya punye x nampak lagi

sama2... dah scan ke?