8 week pregnant

Hai mommy.. Sy pregnant 8 week. Normal ke kadang rasa perut ada denyutan jantung!!

4 Balas

Rasanya sis rasa denyutan jantung sendiri tu. Cuba letak satu tgn dkt jantung sendiri & satu lagi dkt area yg sis rasa degup jantung tu mesti sama rentak degup. Bakal bayi masih terlalu kecil so mustahil rasa denyutan jantung dia at 8w. Tak percaya tanya doktor.

normal sis sbb tu denyutan jantung sis, tu lah istimewanya prgnnt, otomatik masing2 jadi doc boleh rasa dnyutan jntung sndiri 😁..

awal lagi tu..blom rasa ppe lg sptutnya..sbab dy bru nk mnjdi

rasanya mcn awal lagi utk rasa denyutan jantung