Tumpang Tanya

Hai mommy , mommy pernah kena macamnih tak selepas bersalin ? Saya baru lepas bersalin dua bulan lepas , nifas dah benti period pun dah dtg tp saya tak pasti nih apa kadang masatuh ada campo darah sikit , yg saya tahu masa saya nak bersalin je keluar tanda macamnih ada campo darah sikit , maaf sekadar bertanya sbb takde pengalaman 😊

Tumpang Tanya
1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ni .mg dpmudahkan segala urusan..aamiin #TAPSupermoms