darah apa?

hai mommies. alhamdulillah saya sudah bersalin 48hari lepas. darah nifas saya dah stop masa dalam pantang lg. dalam 30hari lepas bersalin. tup tup semalam ada lendir darah keluar sikit dan harini pun sama ada keluar darah sikit. so persoalanya itu darah period atau masih darah nifas? saya keliru sbb darah tu keluar sikit2 je. tak banyak macam first period.

2 Balas

rsnye msih darah nifas.mcm drh nifas ni dalam islam pling kejap 44 hri. pling lm 60 hari..mcm sy dlu 60 hari..

itu dikira darah haid sis,,sbb jarak antara darah pertama n darah kedua lebih Dr 15 hari