Muscus plug.

Hai, saya dah 39w3d, lps asar tadi muscus plug dah keluar, ada lendir transparent campo putih sikit, sblm ni tak pernah kuar camtu, jadi saya yakin itu muscus plug, check google pun tgk lebih kurang sama. Jadi, soalan saya, berapa lama masa nak bersalin? 30hb ni saya dah kena serah diri sbb gdm on diet, kalau boleh taknak kena induce lagi. #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

pengalaman sy hari selasa keluar mucus plug hari rabu keluar tanda darah hari jumaat 00.40 bersalin