Full Paying Patient Hospital Kerajaan

Hai mommy to be.. Mohon share info atau pengalaman bersalin di hospital serdang or hospital putrajaya dengan pakej full paying patient. Tengok kos bersalin hospital swasta rase takot bajet lari pulak ? Tq mommy semua ?

1 Balas

Mcm sis dh preggy bpe bulan ea?? Kalau nk bersalin dkt hsptl putrjy kne g awl booked..sbb dkt sne sntiasa full booked.. mcm hsptl serdang plak..klu bersalin normal shj mereka.terima skrng ni...bersalin czer blum lg dorg trima sbb buat renovation xtw until when...

5y ago

Sis try col tnye hsptl putrjy...😉✌sbb mcm.sy ritu..org dkt kaunter dftr tu suh tnye dkt o&g dlu blh ke x booked ada slot free or x..tgk xde..maka xtw bpe hrganya