Ibu Merancang Bersalin Di Hospital FPP/ Full Paying Patient?

Full paying patient adalah khidmat yang memberikan layanan kelas pertama kepada ibu bersalin di hospital kerjaan dengan harga berpatutan. Boleh baca di sini untuk info lanjut: https://my.theasianparent.com/full-paying-patient-fpp-hospital

Ibu Merancang Bersalin Di Hospital FPP/ Full Paying Patient?
4 Balas

Dah call HSA haritu, cuma dapat bagi nama je sebab FPP HSA dengan HSI tak open lagi. Sedih betul dengar. Dia kata kalau bulan 10 pihak hospital tk call, so maknanya memang tak dapat lah nak beranak guna fpp ni 😭

2y ago

Eh ada yang sama due lah 😅🤣

😍😍😍😍

nak cuba lah😍

🤗