Ibu Merancang Bersalin Di Hospital FPP/ Full Paying Patient?

Full paying patient adalah khidmat yang memberikan layanan kelas pertama kepada ibu bersalin di hospital kerjaan dengan harga berpatutan. Boleh baca di sini untuk info lanjut: https://my.theasianparent.com/full-paying-patient-fpp-hospital

Ibu Merancang Bersalin Di Hospital FPP/ Full Paying Patient?
4 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Dah call HSA haritu, cuma dapat bagi nama je sebab FPP HSA dengan HSI tak open lagi. Sedih betul dengar. Dia kata kalau bulan 10 pihak hospital tk call, so maknanya memang tak dapat lah nak beranak guna fpp ni 😭

2mo ago

Eh ada yang sama due lah 😅🤣

TapFluencer

😍😍😍😍

VIP Member

nak cuba lah😍

VIP Member

🤗