Full paying patient (FPP)

Ada sesiapa tahu dengan keadaan covid sekarang ni. Masih ada lagi ke bersalin full paying patient di hospital kerajaan?#bantusharing #pleasehelp

6 Balas

setakat skrg ni, masih ditangguhkan utk pendaftaran baru. rasanya selagi kes covid tk menurun dlm tahap memuaskan, fpp pun ditutup buat sementara waktu. boleh proceed either pergi swasta atau bersalin biasa di hospital kerajaan.

Even nak bersalin biasa pun banyak hospital kerajaan taknak terima dah sbb jadi hospital covid. Tak sure kalau pasak fpp tu puan.

katanya masih ditangguhkan lagi fpp waktu covid ni. ada di laman web fpp putrajaya

So far buat masa sekarang, FPP tiada di hospital kerajaan.

Hospital Putrajaya mmg xde FPP buat masa ni sebab covid.

Ada mommy2 lain yang dapat membantu jawap?