.

Hai mommy. Memang awl awal kehamilan banyk keputihan ke? Smpai kena tukar underwear selalu time nak solat. Sebelum ni pernah juga hamil tapi takde keputihan pun. Tapi kandungan gugur.

2 Balas

Pakai pantyliner. Tade la susah nk tukar underwear je tiap kali solat. Takpe, effort lebih untuk solat, dapat pahala lebih. Setiap kali ke tandas, nampak keputihan je, tukar sbb takut bakteria. Minum air byk. Sye pun ada keputihan juga. Selalu tukar pantyliner. Tp kalau keputohan tu warna lain, berbau, atau campur darah ke, g hosp cepat2 kay

Pakai pantiliner sis. Keputihan ni bahaya kalau berbau + bertukar warna. Banyakkan minum air masak. Kalau terlalu banyak kena refer doc.