Ketuban ke apa ye?

Hi mommy. Tadi time saya solat isyak, time sujud saya rasa macam ada something yg keluar dari kemaluan. Sy ingatkan keputihan, tapi bila check saya just nampak spender saya basah, cecair tu takde warna & takde bau. So tu apa ye? Keputihan ke air ketuban?

2 Balas

ketuban tu sis, klau keputihan ada bau hanyir2 sikitt .. klau berlarutan seluar dlm basah tu smpai esok, gi pac terus taw, takut kering bhya utk baby