Keputihan di awal kehamilan

Hi semua, Saya baru 6 weeks pregnant. Tapi keputihan sangat banyak dari kebiasaan. Mmg tak selesa. Every time nak solat kena tukar pantiliner. Maaf kalau posting ni kurang menyenangkan. Skrang dah macam kekuningan sikit. Ada sesiapa boleh bantu atau share tips? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Balas

kalau banyak dari biasa n ada rasa gatal, better pegi consult dktor sis takut ada jangkitan kuman

2y ago

Hi sis. Buat masa skrang takde gatal2. Cuma banyak and dah start kekuningan sikit. Better pergi dr ya. Baikbaik

pergi klinik nt doc masukkan ubat insert melalui bawah ..