Kena bebel anak xnaik berat badan

Hai mommy, bleh suggest susu yang boleh naikkan berat badan baby 4 bulan? Skrg baru tukar minum anmum Dah try ⬇️ Lactogen: kembung Enfalac A+ : banyak muak n sembelit Dutchbaby : cirit birit S-26 sma : berat naik sikit sgt, taik hijau lumut Similac inte-p : baby muntah banyak walaupun dah sendawa

17 Balas

kadang baby tak naik berat pun kena ygk faktor genetik.. macam kawan sy jenuh bagi anak tukar susu.. tapi mak ayahnya memang kecik je orgnya... tentu la anak kecik juga.. kesian kadang parents stress...

2y ago

Tu la.. tpi sy dgn husband xde la keding sgt