vitamin c.

Hai mommy, bleh share x jenama vitamin c yg mommy ambik? Sbb doc klinik xbg vit c, dy suggest suh cari kt farmasi luar. Tq.

13 Balas

Brand mana aja pun boleh, asal ada kandungan vit c 500mg. Kalau saya makan iberet dlam sudah ada vit B, vit C, iron, folic acid. Others pregnancy multivitamin dlm jg ada vit C aldy.

Kalau vit c jenis mcm ni okay x? Atau lebih baik makan yg dlm bentuk tablet?

2y ago

Vitamin c brand ni jnis glow ok x? Ada x sesiapa minum minyak kelapa dara.. Macam mna rasa dia?. Nk mkn tp takut.. 😂😂😂

Saya ambil redoxon & flavettes. 1000 mg, tapi jarak sehari 🙃

sy pun nurse dah x bg vitamin dia srh ambil dr buah trs

Vit c pharma 1000mg ,Saya mkn 2 hari sekali

saya pon sama nurse suruh beli kat farmasi

sy ambil juga..klau 1000mg terlalu banyak x?

4y ago

Ambik vitc 21st century 500mg tu blh tak sis?

Klinik saya checkup bg Vit C ni

Ambil yang 100mg sahaja.

New obimin tu ok ke x yeee..

4y ago

Thx u all