Vitamin C

Hi semua ada tak yg pregnant makan vitamin c jenama flavettes okay tak untuk ibu mengandung akak farmasi cdgkan saya makan vitamin c sbb perut saya strechmark makin teruk dan gatal ,

2 Balas

dlu sy prnah amalkan vit c flavettes , tp dr sruh stop cnsume bile dh prgnant.. sy refer dr ,boleh amalkan vit c shaklee tak.. alhamdulillah bolh. sy amalkan vit c shaklee smpai sy brpntang skrg. baby pun sihat.. sy mkn sy jual heheh ape2 nak tnye , tnye sy ye . 🤗🤗

Hi. Cuba refer doctor dulu. Sbb dulu pun i mkn vitamin c, tp masa pregnant doctor suruh stop sbb dosage 1000mg tu tinggi sangat

5y ago

Alamak i tk sure pula kalau 250. Better u tanya doctor. Takut salah jawab pula nanti hehe