Minta tips sikit hehe

Hai mommy, ada tips tak nak naikkan hb, hb saya makin lama makin low laaa 😖

3 Balas

Beli new obimin dekat pharmacy. Saya klinik bagi zincofer tak boleh telan. Hb low 11.0, Saya amik new obimin hb terus naik 12.8

Banyakkan buah jambu batu, buah delima dan sayur sayuran hijau sis. Dan jangan skip ubat yg kk bagi

minum pati delima gulsan sis boleh beli kat tiktok

11mo ago

2nd vitamin doc tukar ke zincofer terus hb sy low balik. klu x, mkn vitamin yg 4 jenis tu okay ja naik 11.3. ni doc suruh try vitamin maltofer pula. harap2 naik balik hb.