HB Low, Mohon Share Tips .

Hye mommy, boleh share tips naikkan hb tak ?

2 Balas

kalau zincofer tak naik. try supplemen iron lain. maltofer, iberet dll. makan ketika perut kosong. cth pukul 1 2 pagi. makan bersama vitamin c atau minuman tinggi kandungan vitamin c. amal pati delima, buah jambu batu, oren. kurang minuman berkafein. moga tips ini membantu. take care mommy.

hb sy mula2 10.5 turun jadi 9.7. sy mkn jambu batu n susu kurma farm fresh tiap hari.. Alhamdulillah hb dari 9.7 naik smpai 10.5 semula..