Symptoms Pregnancy

Hai mommiessssss , Share sikit please yolls punya symptom-ii pregnancy from 1 weeks until now.?? Terima kasih ?? hope korang sudi share

49 Balas

sakit sgugut,cepat sensitif,asek lapar jee

5y ago

Sensetif tu mcmana.? Cepat nangis eh.? Ke marah.? 😂

Prgnt anak pmpn elok je, xde alah.

5y ago

Bagusnyaaa 👍👍 best la camtu kan

Anak kdua sy xde alah apa3

Masa prgnt anak laki, alah truk

5y ago

Alahai kesiannya , contohnya sis.??

~ Pening

Symptoms sya.. selalu sendawa..banyak angin..and sembelit 😅.. cek rupanya 6 weeks suda... skrng 14 weeks.. tiada alahan langsung.. cuma skrng puting susu mula bengkak and sensitive

Boobies sakit.. And cramps mcm period tapi tak kluar2 darah.. 🤭

Masa tu xcek lagi upt.. Baru 5 hari miss period, so ni simptom sy.. 1.asal makan berat mesti nak campur limau kasturi 2.Timbul jerawat keliling muka 3.boobs sakita Sepanjang hamil till 3rd tri ni, alhamdulillah dipermudahkan urusan.. Xde alahan teruk.. Mengidam pun yg biasa2 je

5y ago

Oh ye ke sis , Alhamdulillah . Semoga dipernudahkan segala urusan ya

Naik bijik..kaki gatal...sakit ariari...xleh bau numis lada

5y ago

Naik bijik.?? Bijik cemana tu sis.??