??

hai mommies..saya nak tanya.sya punya luka jahitan tu macam ada koyak sikit.dekat yang saya bulat dalam gambar tu..macam mana ya nak cantum kan balik?.saya risau.??baby saya dah 2bulan..

??
3 Balas

Saya pun masa tu terkoyak sbb tersilap langkah pastu bentan.. tapi ... Lelama misi dtg check blik dia kata dh tkleh nak jahit blik ..sbb luka tngh sembuh dngn sndiri..jdi ..agak tk cntik dh rupanya.

4y ago

Ada kesan jangka panjang ke selain tak cantik? Sy tak pernah tengok luka sendiri. Tak tau la elok ke tak. Tapi tak sakit so saya agak2 dah baik la luka tu

Hi sis nak tanya luka awak dah bercantum ke? Saya senasib dengan sis. Luka luar sudah bercantum tapi luka dalam bahagian yang atas tu sahaja belum bercantum then masih basah berdarah.

Kena g klinik ni sis..😅