Luka

Hi mommies, harini dah 17hari saya pantang. Nak tanya, luka jahit selalunya berapa hari ya elok? haritu nurse dtg tengok dia cakap ada ruam n biji besar macam jerawat. Husb tengok memang benda tu dah ada since awal dia tengok plus jahitan dah cantum cuma belum sepenuhnya.

2 Balas

2minggu lh sllu nye .. Tp jgn slpas 2 minggu 2 .. Brjaln lju lagii .. Slow2 gak lh .. Sbb Luke dlm kte xtwu .. Sy nk dkt sebulan pn xbrnii nk jln lju2 .. Hehehe .. Ekod pde diri .. N sentiasa cek jhit 2

Slalu 2minggu dah xsakit sgt dah...kalau tanya bila btl2 elok tu xtau nk kata sbb slalu dah blh jln elok tu dah jarang nk tgk😊