Berpantang

Hai mommiess!!! Nak tanya ni. Saya preg 5month sekarang and tgh fikir² nak berpantang di kampung, di negeri sembilan. Sekarang duduk di shah alam.. i mean, boleh ke kalau bersalin di hospital shah alam, then saya balik kg berpantang disana? Nanti checkup baby macam mana ye? Boleh tumpang kk di kampung saya ke?

2 Balas

boleh. nnti nurse akan tanya berpantang dkt mana. bgitau nk balik kampung pantang, so die akn buat surat nnti.