Berpantang

Hai mommiess!!! Nak tanya ni. Saya preg 5month sekarang and tgh fikir² nak berpantang di kampung, di negeri sembilan. Sekarang duduk di shah alam.. i mean, boleh ke kalau bersalin di hospital shah alam, then saya balik kg berpantang disana? Nanti checkup baby macam mana ye? Boleh tumpang kk di kampung saya ke?

2 Balas

Boleh tak ada masalah. Nti sblm bsalin inform misi kk checkup awk nk bpantang dkt kg. Masa bby 1 bln nti blh checkup dkt kk kmpung, ckp kt misi sana nk tumpang.

boleh. nnti nurse akan tanya berpantang dkt mana. bgitau nk balik kampung pantang, so die akn buat surat nnti.