Minyak Tidur Baby yg berkesan

Hai mommiess, nak tanya.. mommy semua ada pakai apa2 minyak tak utk bantu baby tidur utk baby yg melawan nk tidur? I is pening olediii 🤯😵‍💫#pleasehelp

10 Balas

xperlu minyak pon. yg perlu kne tau sleep patern ank. bile die tunjuk kn sign nk tdo. so kne tolong die utk tdo. dodoi ke tepuk ke lullaby ke. mcm ank sye nk tdo wajib ade lullaby song atau surah ar rahman. salah 1. sye perhatikn sign die. kalau dh 10minit bukak lullaby xde sign nk lelap sye bukak ar rahman. lps tu tukar cara tepuk dgn dodoi. within 8 minutes mesti lelap. kalau mlm, ank sye lgi sng tdo sendiri atas katil, die xnk dodoi n tepuk. cuma perlu bukak lullaby and sye dkt sblh kne pgg tgn die and gosok2. mak2 kne tau cara ank tdo. x kne gaya dia mmg xkn tdo.

1y ago

Setuju 💯

sy guna ini mula² mmg ank sy tdur skjp² je tp bila sy pkaikan dia yg baby balm ronella yg nw born tu 2jam dia tdur n mlm sy pkaikan dia yg baby balm gd nite tu lg pun baby balm ni bgus ada pelbagai function sis boleh try kan dkt ank sis sapu² dkt blkg bdn,dada n tpak kaki

Normal atau tidak bila baby dah 2 bulan lebih rutin mnyusu dia berkurng dri yg sebelum2 ni ye?? risau brt bby xnaik cntik... # baby2buln19hri

insyaAllah mujarab. saya guna ubat ni untuk merawat demam, batuk , selsema atau anak susah tidur. alhamdulillah berkesan 🥰

Pernah lah beli produk tasneem tu tapi tak berkesan dkt anak saya. Saya belajar 5s, menjadi.

1y ago

5s tu baby language. Ada 5s kita boleh buat utk bantu baby tidur lena.

try minyak bebe anugerah mmg best siap sda dbcakan surah2

ade je myk yg boleh buat baby tdo? nak tahu jugak

pernah try sleep balm tasneem?

1y ago

ipar sy pakai untuk anak dia, senang tidur. selain tu awak boleh follow ig baby language, kat situ ada banyak info pasal tidur baby.

try beli balm tasneem

Tiada.

1y ago

Sama-sama