Minyak Tidur Baby yg berkesan

Hai mommiess, nak tanya.. mommy semua ada pakai apa2 minyak tak utk bantu baby tidur utk baby yg melawan nk tidur? I is pening olediii 🤯😵‍💫#pleasehelp

10 Balas

xperlu minyak pon. yg perlu kne tau sleep patern ank. bile die tunjuk kn sign nk tdo. so kne tolong die utk tdo. dodoi ke tepuk ke lullaby ke. mcm ank sye nk tdo wajib ade lullaby song atau surah ar rahman. salah 1. sye perhatikn sign die. kalau dh 10minit bukak lullaby xde sign nk lelap sye bukak ar rahman. lps tu tukar cara tepuk dgn dodoi. within 8 minutes mesti lelap. kalau mlm, ank sye lgi sng tdo sendiri atas katil, die xnk dodoi n tepuk. cuma perlu bukak lullaby and sye dkt sblh kne pgg tgn die and gosok2. mak2 kne tau cara ank tdo. x kne gaya dia mmg xkn tdo.

1y ago

Setuju 💯