Sesak nafas

Hai mommies..nk tnya anak saya slalu sesak nafas..pi hospital dr check smua normal ja..jantung, paru² smua normal..dr ckp anak saya saja² buat mcm tu..ada x yg anak dy sama mcm anak saya? Anak saya umur 5 bulan

1 Balas

dada dia ada berlekuk x masa sesak nafas tu? bby kalau ada masalah pernafasan akan nampak dada dia berlekuk. kalau nampak berlekuk terus bwk pegi emergency. and amek video as rujukan doctor nanti.

1y ago

x dak pown..semua normal..dy bernafas pown normal ja..tdur pown okay ja nafas dy..tu yg hairan tu...walaupown dr ckp semua normal, tpi tetap risau sbb dy dok buat sesak nafas jgak