Hilangkan batuk semasa hamil

Hai mommies,Nak tnya. ada tk yg pregnant prnh batuk atau selsema.. ada petua apa2 tk untuk hilangkan. Nk mkn ubat x berani..

2 Balas

Sy dh smgu batuk. Kdg2 nk bg lega batuk smpai muntah. Doktor mmg tk bg makan ubat batuk kecuali panadol sahaja. Sy ni pun bertahan mcm ni je smpai skrg. Kdg2 buat lemon suam

takde masalah pun nak makan ubat tapi kena yg bersesuaian utk pregnancy. pergi jumpa doktor utk dapatkan ubat