Detail scan

Boleh ibu2 bagitau saya pros and cons detail scan. Saya jumpa dua doktor pakar. Dua2 suggest buat detail scan. Tapi pada suami tak perlu. Kalau saya nak, suami on je. Sekiranya ada yang tak normal pada baby, apa yang ibu bapa boleh buat? #firstbaby #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Detail scan ni bertujuan utk tgk organ dlmn & fizikal bby sekiranya terdapat kelainan dari normal. Cth mcm jantung, buah pinggang. Bila tahu dari awal, sekurang2nya ibu ayah aware tntg mslh di hadapi oleh bby dlm kndungan.