Twin pregnancy

Hai mommies.. Masa 7w haritu pergi 1st scan tapi tak nampak sangat. Doc suruh repeat scan lagi 2 minggu tapi sy tak sabar, pergi scan lagi masa 8w. Sekali doc ckp ada 2 heart beat. Rasa mcm tak percaya, gembira semua ada tapi ada risau jgk la sbb sy talasemia carrier. Doakan semoga pregnancy journey sy dipermudahkan.

Twin pregnancy
5 Balas

Tahniah puan... Aamiin Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin... Semoga puan dan kandungan puan sehat dan selamat serta dipermudahkan segala urusan puan sekeluarga...🤲🏻🥰

moga yg baik2 untuk puan & twins! kena extra care ni sbb twin! hehe

Wahhh congrats. Same journey with me now. 11 weeks twins. Take care!🌹

22h ago

thank you sis..take care too ok

tahniah puan 🥰 doakan untuk sye juga ye, moga ad rezeki nye 💕

22h ago

in syaa Allah..semoga yg baik² berbalik pd puan jgk

tahniah puan .. doakn utk saya juga ye..

22h ago

in syaa Allah..terima kasih ye