First scan nampak jantung, second scan tak nampak

mula2 dapat tahu pregnant pergi scan semua ok, second scan 7w5day masa scan pula doc kata xnmpk heart beat, down juga la.. Selang beberapa hari sy scan lg tapi klinik yg lain,, sama juga still xnmpk heart beat.. Diaorg suruh buat buku kt kk dulu, follow up.. Kalau nak buat tvs scan ok x rasa nya..?

3 Balas

Sama kes mcm sy sis. Sy skrg tggu tac dgn kk mggu depan. Sy pun tk berharap melainkan keajaiban drpd Allah. Redha semoga Allah akn ganti kan yg lebih baik. Ada pelangi selepas hujan

2y ago

Doa banyak2 yer.. Semoga dipermudahkn segala urusan

kalau awal lagi better tvs 🤗 sebab tbs lebih jelas nampak berbanding scan perut

2y ago

Baiklah.. InshaAllah sy akan buat.. Thank you ❤️

first scan tu brp mggu sis?

2y ago

Yang masa klinik first tu nampak heart beat, second scan xnmpk.. Scan kt hospital pun xnmpk tp doc kata, semua ok setakat ini, cuma tu la xnmpk heart beat,,