detail scan

hai mummy boleh suggest kan tak klinik swasta yang bagus area selangor / putrajaya yang buat detail scan .

1 Balas

Hi sis, bnyk je klinik yg bagus kt selangor/putrajaya. Area awak bg terlalu luas utk bg suggestion 😂 saya personally recommend sonobee, atau boleh cari klinik yg mmg khas utk ibu dan anak. Biasa scan lebih detail

1y ago

setuju dengan sis, harga pun murah dari klinik lain, sis try masuk website dia, nnti dia akan bagi tempat yg pling dkt dgn sis, book pun kat website pun boleh😊