mommy is binggung

hai mommies2 semua..kt sini sy ingin bertanya. ..ada tak ank momy 6 bulan...ank sy dh 6 bulan lebih..tak nak susu..bg mkn puree pon tak nak...sy dh buntu tak tahu nak buat apa..susu pon sy dh tukar..botol susu semua..masih juga tak nak nyusu..tak nak mkn..tlong momy2..dh tak tahu nak buat apa lg..dh mati akal di buat ye

1 Balas

hai mommy, kalau susu sya x pasti, xp ank sya pun masuk 6 bulan mmg susah nk makan, buka mulut pun mmg payah sgt, xp sya x stop still bgi gak makan even 1 or 2 suap pun, keep on bgi sis, In Sha Allah nnt dia mkn la tu. anak sya ambil masa gak, lps 2 mnggu keep on trying baru nk mkn dgn elok.