Mcm mana nak bagi ada balik susu

Hye,mak² mcm mana ye nak bagi ada balik susu badan..susu badan sy drop terus lepas raya nie tak tahu sbb ape,mkn macam² air pon banyak minum dh pump tapi dlm susu ada darah dapat tak sampai 5ml..tolong bagi tips ape perlu buat..kene mkn ubat banyakkan susu badan ke?

1 Balas

size corong pump dah betul? awak epmom atau pon sebelom ni baby directfeeding? cuba share masa puasa mcm mana awak jaga demand dan supply awak. kena cari punca yg menyebabkan susu badan awak drop dulu