pregnant ke tak

hai mmy semua nak tanya..siapa ada mcm ni ..cek upt mula² samar² dn cek lagi sekali terus -ve siapa ada mcm ni...saya hari tu mula² cek upt samar² time d dpo 10 ...dn cek lagi d dpo11 tiba² -ve ...saya confuse sama ada saya pregnant ke tk ....🥲🥲 dn sekarang dpo13 tk cek upt lagi....cuma simptom nak period je ada sekarang...sakit pinggang,sakit payudara,sakit senggugut tapi tk kerap sangat...n sakit sekejap je...#SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #firstmom

pregnant ke tak
2 Balas

nampak 1 line

Nmpk mcm -ve

1mo ago

ahh² cuma dpo10 je ada samar...yg upt putih tu dpo10...yg warna pink tu dpo11