Baby 10m 21d

Hai mommies2 nak tanya, ada tak anak2 mommies yg bby semangat sgt 😅 bby sy bru 10m 21d haritu check up 13kg.. Nnt akan susut tak ye? Sbb ank sy smpai kena refer hospital pakar kanak2 dh pasal berat dia.. Tp bby sy macam ikut ayahnye, time bby mmg semangat sgt, lengan ketul2.. Tp kite mak2 kan Risau pn iye juga..fully breastfeed...

2 Balas

baby saya pun 11kg, aahahaha suami orang mana? kalau mcm anak saya ikut baka suami sbb suami orang mesir jadi badan cepat besar bukan sebab pemakanan .

4y ago

bila dah besar biasa memamg akan susut sebab aktif . hehe

Bestnya. Anak sy pulak kurang berat badan. Sampai nak masuk line kuning😩