Nak muntah

Hai mommies.. usia kandungan sy bru 28 minggu. Normal ke rse mcm mknn dekt tekak nk muntah.. mmg tk blh mkn byk mmg akn perit tekak n senang berasa nk munth mcm dia tolak keluar balik.. padahal perut lapar sgt2.. angin ke? Ada tk cre mcm mne nk kurgkan.. dah lebih seminggu mcmni..😩klo sendawa tu mmg terasa hujung2 nak keluar blk isi perut tu tp kdg2 mls nk lyn sebb penat..dgn kerap skit kepala..

4 Balas

Makan dalam potion yg sikit tpi kerap mcm 2 jam sekali ni doc yg bgi thu saya sbb ada masalah yg sama and banyak mkn buah kurang kn mkn yg berminyak yg lambat nk hadam ☺️