sakit kepala

Pregnant klini kerap sangat sakit kepala bila dah sakit kepala mula lah sendawa dan nak muntah. Ada cara nak baik atau kurangkan tak rasa² ni.. kadang² mmg mkn panadol..tp xnk lah kerap mkn ubt tu... Dh 12weeks xdpt lg pergi bukk buku..mmg xboleh nk duduk lama atau brdiri.. mmg skit sgt dan munth..

1 Balas

Mcm sy mommies. Kerap sendawa & muntah. Kuat masuk angin plak tu. Sy dulu cek upt, tgok +ve trus g klinik buka buku pink. Klo dh 12 week kt klinik akan marah klo lewat buka buku pink. Better pi je, trus bgtau dgn nurse, rasa sakit tu, nnti mereka akan beri advise.

5y ago

Better mommy segera pi klinik. Sy pun mcm tu, pi klinik dgn muka pucat nk muntah lg, rasa nk pengsan pun ada. Klo pi klinik jgn berseorang, bawa asben skli. Ada yg teman, ada juga boleh jaga.