detail scan

hai mommies . tadi sy pergi detail scan . and doc find out ada "echogenic focus"/ di area jantung . doc ckp tu lebihan calcium masa baby's development . size kecil saja . normal tp kalau tkde benda tu lg bagus . doc cuma suruh pantau je nnt bila next scan . ada sesiapa yang mcm saya tak?

2 Balas

Hye. Sy pon sama scan minggu ke 26. Doc bgtau ni. Awk dh minggu berapa? Baby ok? Hilang tak?

3y ago

hi mcm mana dgn baby puan Sara dan Tasya Fatin ? saya bru smlm bt detail scan 22 weeks then sonographer bgtahu psl echogenic focus.. Baby puan2 mcm mana skrg? sy sedih lagi2 bila baca google.

Saya

5y ago

Awk dapat tahu scan di kkia ke swasta? Doc ckp ape?