Detail Scan

Pernah x mummy2 kat sini doc ada bgtau anak ada echogenic bowel semasa scan detail?

5 Balas

Doc bgtau ada echogenic bowel tapi scan yg lagi semua normal. NT scan dan NIPT semua low risk.. takut taktau apa.. ada sapa sapa yg ada experience ini?

9mo ago

hi..mcm mana ya baby puan...sy baru buat detail scan...usus baby terang skit

Hi.. Sy pun ada masalah yg sama, baru je scan, skrg baby 19 weeks.. Sy risau juga 😢😢

1y ago

Ada apa apa perkembangan? Saya juga scan 20 weeks. Risau

boleh saya tahu apa perkembangan nya sbb saya pon scan ada masalah yg sama 😭 risau

3y ago

masa kndungan 20 minggu

Hi sy pun ada masalah sama jgk..baru je scan masa 22weeks 6days. Risau bila pikir

2y ago

baby sy alhamdulillah ok..lps bersalin, doctor peads terus ambik baby utk warded dalam 3hari. ni utk tgk dia punya perkembangan blh kencing atau berak ke tidak. tp lps 2bln ni alhamdulillah baby sy ok je. aktif, dan normal je

Xpenah pulak sy.... Ape tu?

4y ago

Masa scan detail dekat bhgn usus akan nampak warna putih terang.