Kurang selera makan

Hai mommies.. Sy pregnant 11weeks.. Sy sangat2 susah utk berselera utk makan.. Sehari sekali sja makan pada waktu pagi.. Mcm mna untuk sentiasa menyalurkan khasiat kepada bayi dlm kandungan walaupun tanpa makan dengan kerap? Share makanan yg dapat memberi khasiat dan vitamin kpd bayi wlaupun di ambil dlm kadar minimum... Thanks...

1 Balas

Hi sis! Di sini ada panduan lengkap macam mana sis boleh atasi masalah ini. Semoga bermanfaat! https://my.theasianparent.com/hamil-hilang-selera-makan