Anak kurang selera makan..

Hai mommy semua... Sy ada dua anak lelaki berumur 4 dan 5 tahun.. Sy mau tanya ada kah vitamin yg blh menaikan atau meningkatkan selera makan anak? Saiz dan berat badan anak sangat lah rendah.. Share vitamin yg berkesan utk menggalakan selera makan anak... Tq

4 Balas

biasa anak umur mcm tu..ada masalah penghadaman bagi dia..sya dlu mcm puan juga..sbb anak sya susah utk makan vitamin yg jenis biji atau cair..sya cuba cari supplment yg tak makan..sya cuba sabun cacing..alhamdulillah anak sya skrg selera makan bertmbh..kdg tu bila masak dia nak makan yg pedas..

try appeton nti selera mkn dia kuat cepat la dia membesar...try jugak scott imulsion..

1y ago

masak sup ayam mana la thu anak suka mkn sup ayam

Ada try vitamin appeton

try appeton