sedih

Hai mommies, sy dh 2 hari ni gaduh dgn husb memang smpai tahap nk lari dr rumah, entah sbb sy over emosi ke apa, tp nmpk husb langsung tak faham keadaan saya yg tengah mabuk teruk, sy sgt takut klu beri effect buruk pd kandungan, baru 8w preg, apa effect pd kandungan??

1 Balas

Hi kak... so sorry to hear that. Ibu yg baru mengandung (dan husband sekali) akan mengalami perubahan hormon, rasa kebimbangan dan tekanan dari pelbagai arah. Tapi demi baby, cuba baca artikel ni: https://my.theasianparent.com/6-sebab-emosi-marah-tidak-bagus-untuk-bayi-dalam-kandungan/web-view?utm_source=search&utm_medium=app