Berat Badan

Hai Mommies sy baru 15 week.... Berat turun 2.8kg.... Setiap kali pergi check up mesti berat turun, hb semakin turun

4 Balas

Awal awal sbb alah, sy pn turun hilang 10kg sis. Dan 5bulan lbh nk masuk 6bulan dh skrg.. Hahahaha naik 2kg 2kg hahaha.. Kena bising gak laa. Tp nasib nurse baik hati sikit, ok la bising spruh ja sbb hritu hilang berat byk kan hahaha...

Masi mual ka sis? klau x, mkn slalu.. blek2 mkn b'r kuantiti sdikit.. lapar mkan lgi.. tkut nti baby pun mbsar xsihat.. pa2 pun, smoga baby n sis slmat smpi mlahirkn😊

Sy awl2 dlu pn mmg berat turun. Tp jgn risau sgt, xlme lg naek balik berat tu

Kerap makan tp dlm kuantiti sedikit.