gusi bengkak

Hai mommies smua,ada x yg sama sakit mcm sy?n ada pnyelesaiannya x?gusi bgkak start pregnant,makin teruk bila msuk 5bulan..sy dh pergi refer klinik gigi,tp doktor x blh buat apa just sruh beli ubat kumur,sbb sy tgh mngandung ktanya..skrg gusi blkg ats n bwh dh bgkak teruk..

gusi bengkak
1 Balas

Jumpa dentist

5y ago

Dah...tp dia ckp normal hormon smsa mngandung..klu makin teruk sgt pun lps brsalin baru blh bedah buang..time mngndung xblh buat apa