Perlu ke puasa sblm scan? (Week 8).

Hai mommies skalian. klu nk scan baby week 8 perlu puasa ke tak ya? Sbb td singgah kt klinik and tnya..staf dia kta xpyh. Tp bca2 dlm blog, kna puasa.. just curious.. btw time 6 weeks dh bt scan tp bby xnmpk lg. Only sac. Doc sruh pgi scan balik bla dh msuk 8 weeks.

19 Balas

1st time sy dgr nak scan kena puasa.. Xperlu puasa sis,yg penting sblm nak g scan jgn kencing,jgn bg pundi kencing kosong. Tapi rasanya kalau 8w da npk da baby..

4y ago

Tq sis..