Scan tapi tak nampak gender

hai mommies, siapa kat sini yang dah buat details scan tapi tak nampak gender baby? dah dua kali scan,tetaplah nak menyorok dia punya tuu. dia tutup dgn kaki lah, dia bagi punggung dia lah, dia pusing kot sana, pusing kot sini, tak duduk diam sampai stress doctor tu 🤣 kali kedua doc suspect macam girl. tapi tak boleh confirm betul2, sbb nampak sipi2 je. kena buat kali yg ke3 ke?

3 Balas

Pastikan makan dulu sebelum scan. Pastu cakap2 dengan baby pujuk2 skit.. saya buat mcm tu menjadi waktu nak scan 5d . Elok je dia tunjuk muka.. sebelum tu pernah gi klinik, sujud tak bangun2 😆😆

Saya sebelum buat details scan, makan ice cream. Baby bagi kerjasama, baby tunjuk terus, tak sorok

Sebelum scan minum air sejuk / kosong byk. Mkn benda yg manis2 (quality yg sedikit)