kebas tgn ketika hamil

hai mommies semua...normal x kalu ibu hamil rase lenguh dan kebas di bhgian jari.nk buat kerja pon kdg xboleh😌

2 Balas

normal. ini dinamakan carpal tunnel sindrome. insya Allah lepas bersalin hilang. sy pernah alami semasa mengandung anak sulung dan sekarang pun kena lagi. swbab mengandung anak ke2. saraf didalan pergelangan tangan terhimpit atau tertekan

rasa lenguh tu normal la kot...kebas bhagian jari tu ada gak.kdg2..tp selalu tjadi apabila tidur..mgkin sbb tgn tertindih bila tidur..kalau saya laa