hai mommy smua

assalamualaikum mmy..spa pnh alami kebas dn sakit tgn msa hamil..kdg nk pgg pen pn sakit

3 Balas

ohh sy mengalami nye masa pregnant.. nk pegang pisau pon sakit.. pergi klinik siap mkn ubat saraf.. oh tu bkn penyelesaian.. start pregnant sampai nk bersalin urut bnyk tempat daa... pergi kk nurse dr. kate tu normal.. sis ade angkat berat?? oh jgn angkat berat dalam 1-2 minggu insyallah die baik sendiri... if kiri sakit kite akan guna kanan. nnti kanan pulak sakit..

banyakkan pengambilan kalsium. simptom de quervain tu. boleh pakai wrist support untuk kurangkan sakit

saya ,mmg kerap , sbbnya saluran drh kita semakin sempit ,jdi tkda apa cuma ambik calcium