Lenguh & kebas tangan

Haii semua nak tanya. Normal ke rasa kebas tangan masa preggy? Bangun tidur je rasa kebas. Beberapa jam dh lega rasa lenguh balik Kdg nk buat kejaa, nk pegang barang pon rasa tak kuat. Ada effect apa tak kalau kita biarkan kan & buat keja mcm biasa?

2 Balas

sama la. siap boleh bertukar tangan lagi. baik yg kanan,kiri pulak kebas lenguh. 😅

sama laa saya.. kadang kene tuu, punya laa lama nak tunggu hilang kebas tuuu reda..

4w ago

perit betul rasa bila kebas tuh dtg. tkleh buat keja langsung 😢