Contraction Palsu

Hai mommies semua... saya sekarang 32week.. tp perut saya sakit sangat2 mcm lg sakit dr sengugut.. tp sekejap2 ..sehari sekali kena mcm tu.. org ckp contraction palsu. so macam mana ye nk kurang rase sakit ini.. ade mommy2 kena mcm saya x?

1 Balas

Memang tak boleh buat apa la sis. Hehe kena tahan jea la sambil usap2 perut. Rehat2 kan diri, bwk baring kalau sakit takpun bwk duduk. Hilang rasa tu, baru la buat pergerakkan yaa ☺️