hamil dan menyusu

Hai mommies semua Saya mengandung baru masuk 2 bulan tapi saya masih menyusu anak saya 8 bulan. Ada yang sama macam saya tak? Continue bf atau macam mana ye ? Ada amik supplement apa² ke?

1 Balas

saya pregnant 4bulan still menyusu anak sulung 1tahun7bulan... saya ada tnya nurse dan doc diorang kata boleh ja bgi klau kandungan kita xdak masalah ...sis cuba tnya pendapat doc juga klau ada alahan yg teruk kena stop bf baby sebab alahan menyebabkan sis kurang mkn nnti zat yg nk sampai dkt baby kurang...better sis minta pendapat doc buat masa sekarang menyusu aje mcm biasa smpai buka buku pink nnti..

3y ago

Terima kasih sis share :)